Ayurvedisk massage

+soundhealing

The body is your temple.  Keep it pure and clean for the soul to reside in."  ~B.K.S. Iyengar, Yoga: The Path To Holistic Health

Ayurvedisk massage är en djupvävnads-massage som utförs med  olja, speciellt utformad för att passa klientens kroppstyp (dosha). Varm olja går ner i vävnader och frigör gifter som transporteras ut ur kroppen på naturlig väg. Massagen är en njutbar helkroppsmassage som till skillnad från klassisk massage inkluderar även fötter, mage, ansikte och huvudmassage. Detta är en viktig skillnad eftersom dessa områden främjar djup avslappning.

Effektiv mot mental stress
Precis som födan vi äter är näring för kroppen, är massage näring för kropp och själ. Huden är kroppens största sinnesorgan och genom att tillföra positiva impulser kan hela vår organism stärkas. När kroppen är i god balans har det även effekter på den mentala/själsliga balansen. Det gör massagen särskilt effektiv mot mental stress, bland annat genom att stimulera produktionen av Oxytocin, ett ämne som sänker nivåerna av stresshormon i kroppen.


Hjälper energin att flöda
Ayurvedisk massage har en välgörande, vitaliserande och avslappnande effekt. Behandlingen återfuktar huden, blodcirkulationen ökar och muskler mjukas upp och spänningar släpper. Vid upprepad behandling avhjälps stela leder, ryggproblem och även hållningen kan förbättras. Långa cirkulära rörelser underlättar energiflödet i hela kroppen på ett njutningsfullt sätt.Tid : 60-90-120 min

Pris: 825kr, 1299kr, 1599kr

MYOFASCIAL massage av ansikte och huvud

Fördelen med myofascial massage är att det med hjälp av denna teknik är möjligt att identifiera orörliga områden i ansiktsmuskelvävnaden och lossa spända muskler.I den här tekniken masseras tendinous hjälmen, öronområdet och skallbasen aktivt. Det är välkänt att försämrad blodcirkulation och lymfdränering i dessa områden leder till snabb förlust av alla ansiktsmuskler, permanenta åldersrelaterade förändringar i ansikte och hals uppträder.

Positiva effekter av massage:


Fasciala restriktioner släpps, som vanligtvis orsakas av dålig hållning eller överdriven fysisk ansträngning.
Muskel-fasciaspänningar i det håriga området i huvud-, nacke- och ansiktsmusklerna minskar. Det förbättrar blodcirkulationen, vilket löser problemen med hårväxt, migränsmärta och känslomässig stress.
Muskeltonen normaliseras, slapp hud minskar.
Ingen kosmetika används under massagen, vilket möjliggör mer effektiv identifiering av fibrotiska fenomen i ansiktsmusklerna, lymfans sammansättning, såväl som orörlighet i de djupa musklerna.
Det är en intensiv, djup, men också behaglig massage, varefter du kommer att se ett uppenbart resultat direkt efter ingreppet.

Tid: 45-120min

Pris: 680kr,1750 kr


Gravid massage

Varför gravidmassage?

Gravidmassage har potential att lindra krämpor relaterade till din graviditet, och dessa krämpor intensifieras ofta mot slutet av graviditeten.

Massagen förebygger spänningar i rygg, nacke, svullna fötter och ben.

Genom en dialog med din massör anpassar sig denne till just dina behov, hur långt gången du är och till vad du tycker känns bäst.

Att ge sig själv massage innan och efter sin graviditet, minskar nivåerna av stresshormoner och är lindrande om du har problem med foglossning, gravid-ischias såväl som svullnader i händer och ben.
Tid: 60min

Pris: 745kr

Anti cellulite massage

Nästan alla kvinnor lider avcelluliter. Huden ser ut som ett apelsinskal på grund avretention av vätskoroch ackumulerat fett i musklerna.Det förändrar ditt utseende och är även ett hälsoproblem som påvisar att cirkulationen kanske inte fungerar som den ska.

Så vad kan du göra för attfå bort celluliter?Genomgå en operation, spendera en massa pengar på krämer?

Massage är det bästa för att förbättra blodcirkulationen och återaktivera lymfdräneringen – det går inte att förneka.Det finns inget mer avkopplande och stimulerande än en av dessa massager, oavsett om det är på dina ben, huvud eller hals. De lindrar smärta, spänningar och muskelstelhet. De motverkar även vätskeretention och sänker dina nivåer av stresshormoner.


Tid: 60-75min

Pris:855kr, 1099kr

unsplash