HUVUDSTÅENDE OCH BAKÅTBÖJNING


med Naofal

Datum

Lördag 23 april


Tid

12.00 - 15.00


Pris

400 kr

Lär dig en av de vanligaste uppåt nedvända yogapositionerna, huvudstående. Vi kombinerar detta med att även öva på bakåtböjningar för skapa balans i både kroppen och knoppen.

Att vara upp och ned är vetenskapligt bevisat bra för blodcirkulationen, balansen, skärpa sitt fokus och även för att stärka kroppen.


Att öva bakåtböjningar ger, förutom en rörligare rygg och kropp även en starkare bål och hjälper dig att förebygga framtida skador.


Helt enkelt, kombinationen av att öva dessa positioner ger dig en helhetsbalans i din kropp som ger dig en hållbarare tillvaro. Vem vill inte unna sig det?


Så, oavsett om du är nybörjare eller van är denna workshop ett tillfälle för dig att steg-för-steg lära dig grunderna och utgår ifrån DITT läge och utvecklas i din takt. Alla nivåer är alltså välkomna!

Din lärare för denna workshop

Naofal som också är studioägare kommer på ett säkert och behagligt sätt guida dig igenom grunderna. Han är uppskattad för sin varma personlighet och inspirerande undervisning. Hans ambition är att generöst dela sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas och känna dig nöjd.


Med flera yogalärarutbildningar och många års praktik inom yoga och som elitidrottare använder han sina verktyg till en balans i kroppen och knoppen.


Följ honom på Instagram om du vill veta mer: @naofalyoga.